Friptură și Arugula Panini
Friptura în oală și Arugula Panini ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 458 calorii, 40g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,11 USD pe porție. Un amestec de frunze de rucola pentru bebeluși, muștar dijon, pâine cu șapte cereale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 68%. Rețete similare sunt Turcia Și Arugula Panini Cu Gruy Otrivre, Pere, rucola și Brie Panini, și Pui, Brie, Smochine Și Rucola Panini.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie mare din fontă bine condimentată la foc mediu-mic.
Așezați feliile de pâine pe o suprafață de lucru și întindeți aproximativ o linguriță de muștar pe fiecare felie. Împărțiți brânza feliată între toate cele 8 felii. Întindeți uniform carnea peste 4 felii de pâine cu brânză, urmate de 1/4 din rucola. Se condimentează cu sare și piper și se acoperă cu restul de 4 felii de pâine.
Lucrând în 2 loturi, dacă este necesar, puneți 2 sandvișuri în tigaie. Cântăriți sandvișurile cu o presă de slănină sau acoperiți-le cu o foaie de pergament și așezați o tigaie puțin mai mică direct deasupra. Puneți o cutie de roșii sau o cărămidă în tigaia de sus pentru a cântări tigaia în jos. Gatiti pana cand fundul sandwich-ului este auriu si branza incepe sa se topeasca, 5-6 minute.
Scoateți presa de slănină sau tigaia de sus, întoarceți sandvișurile, întoarceți presa sau pergamentul și tigaia de sus în tigaie și gătiți până se rumenesc, încă 3 până la 4 minute. Repetați cu restul de 2 sandvișuri.
Feliați panini pe o diagonală și aranjați pe un platou de servire.