Friptură în stil Chicago cu unt de brânză albastră
Această rețetă face 51 de porții cu 37 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați un.1. marinada chicago steakhouse, unt, fripturi porterhouse și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 51 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Friptură cu unt de brânză albastră, Friptură cu unt de brânză albastră și salată de țelină, și Cum facem friptura la grătar PLUS unt de nucă cu brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă marinada într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați fripturi; întoarceți-vă la strat. Sac de etanșare. La frigider 30 min. la marinat.
Între timp, amestecați untul, brânza și ceapa până se omogenizează bine; acoperi. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Scoateți fripturile din marinată; aruncați marinada. Fripturi la grătar, neacoperite, 10 până la 12 min. pentru coacere medie-rară până la medie, întorcându-se ocazional.
Scoateți fripturile de pe grătar.
Îndepărtați oasele; tăiați friptura în felii subțiri. Se acoperă cu amestecul de unt.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.