Friptură ușoară pentru grătar cu maioneză Chipotle

Friptură ușoară pentru grătar cu maioneză Chipotle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați ușor friptura de flanc BBQ cu Mayo Chipotle. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 619 calorii. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână sos de soia, friptură de flanc, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chipotle-Friptură De Flanc Frecat, HERDEZ nr. buc. Chipotle Flank Steak, și Friptură De Flanc Chipotle-Herb.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de soia, uleiul de măsline, mierea, usturoiul, rozmarinul, piperul și sarea într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați friptura și întoarceți-o pentru a acoperi cu marinada; apăsați excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 30 de minute sau peste noapte pentru o aromă mai bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare. Aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Ungeți ușor grătarul. Grătiți friptura de flanc timp de 7 minute pe fiecare parte sau până la coacerea dorită. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 140 de grade F (60 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia foarte subțire împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6
Scurgeți ardeii chipotle rezervând 1 linguriță de sos adobo. Tăiați mărunt ardeii chipotle. Amestecați maioneza, ardeii chipotle și sosul adobo rezervat într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Serviți sosul cu friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista