Friptură toscană Porterhouse cu vin roșu-boabe de piper Jus

Friptură toscană Porterhouse cu vin roșu-boabe de piper Jus
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura toscană Porterhouse cu vin roșu-boabe de piper. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1070 calorii, 74G de proteine, și 76g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $9.12 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de friptură de porterhouse, unt, vin cu corp mediu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură Porterhouse cu unt de ierburi, Friptură Porterhouse cu unt de ierburi, și Friptură Porterhouse Cu Sos Rouille pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei 15 minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 450 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se usucă friptura și se condimentează ambele părți cu boabe de piper și sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
Boabe De PiperBoabe De Piper
FripturăFriptură
3
Încălziți uleiul și 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați rozmarin, cimbru și usturoi și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până când ierburile și usturoiul sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
IerburiIerburi
CimbruCimbru
5
Adăugați friptura și gătiți până se rumenesc frumos, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
6
Transferați tigaia în cuptor și gătiți până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 110 buc.F pentru mediu-rar, aproximativ 5 minute (sau 120 buc. F pentru mediu, aproximativ 10 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
CuptorCuptor
7
Transferați friptura cu clești într-un platou mic, rezervând tigaia și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CleșteClește
8
În timp ce friptura se odihnește, turnați uleiul din tigaie, lăsând usturoiul și ierburile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
IerburiIerburi
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se adaugă vinul și se fierbe la foc mediu-mare, răzuind bucățile rumenite, până se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
10
Adăugați bulion de pui și orice sucuri de carne din platou și fierbeți până se reduce la jumătate, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
CarneCarne
11
Se amestecă restul de 2 linguri de unt până se încorporează, apoi se condimentează cu sare și se păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Transferați friptura pe o tăietură și tăiați carnea de pe ambele părți ale osului (ar trebui să aveți două bucăți solide de friptură). Tăiați subțire fiecare bucată, apoi rearanjați feliile în jurul osului pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2
Stropiți cu jus.
1
* Zdrobiți grosolan boabele de piper cu un mortar și pistil sau puneți boabele de piper într-o pungă de plastic sigilabilă și zdrobiți-le grosolan cu fundul unei tigaie grele, pounder de carne sau sucitor.* Când rumeniți friptura, nu o mișcați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
FripturăFriptură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Pungi ZiplocPungi Ziploc
știft De Rulareștift De Rulare
TigaieTigaie
2
Lăsați-l să se gătească netulburat (întoarceți-l o singură dată), astfel încât să se formeze o crustă frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista