Friptură toscană Porterhouse cu vin roșu-boabe de piper Jus

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura toscană Porterhouse cu vin roșu-boabe de piper. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1070 calorii, 74G de proteine, și 76g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $9.12 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de friptură de porterhouse, unt, vin cu corp mediu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură Porterhouse cu unt de ierburi, Friptură Porterhouse cu unt de ierburi, și Friptură Porterhouse Cu Sos Rouille pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei 15 minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 450 F.
Se usucă friptura și se condimentează ambele părți cu boabe de piper și sare kosher.
Încălziți uleiul și 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu până când untul se topește.
Adăugați rozmarin, cimbru și usturoi și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până când ierburile și usturoiul sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați friptura și gătiți până se rumenesc frumos, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați tigaia în cuptor și gătiți până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 110 buc.F pentru mediu-rar, aproximativ 5 minute (sau 120 buc. F pentru mediu, aproximativ 10 minute).
Transferați friptura cu clești într-un platou mic, rezervând tigaia și lăsați să se odihnească 10 minute.
În timp ce friptura se odihnește, turnați uleiul din tigaie, lăsând usturoiul și ierburile în tigaie.
Se adaugă vinul și se fierbe la foc mediu-mare, răzuind bucățile rumenite, până se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulion de pui și orice sucuri de carne din platou și fierbeți până se reduce la jumătate, 5 până la 6 minute.
Se amestecă restul de 2 linguri de unt până se încorporează, apoi se condimentează cu sare și se păstrează la cald.
Transferați friptura pe o tăietură și tăiați carnea de pe ambele părți ale osului (ar trebui să aveți două bucăți solide de friptură). Tăiați subțire fiecare bucată, apoi rearanjați feliile în jurul osului pe un platou.
* Zdrobiți grosolan boabele de piper cu un mortar și pistil sau puneți boabele de piper într-o pungă de plastic sigilabilă și zdrobiți-le grosolan cu fundul unei tigaie grele, pounder de carne sau sucitor.* Când rumeniți friptura, nu o mișcați.
Lăsați-l să se gătească netulburat (întoarceți-l o singură dată), astfel încât să se formeze o crustă frumoasă.