Friptură Sufocată

Friptura sufocată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 595 calorii, 39G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de apă, fripturi de lamă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Friptură Sufocată, Sunny ' s sufocat coaste ochi friptură, și Burgeri Cu Friptură Înăbușită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina in 1 lingura de ulei intr-o tigaie mare si grea la foc mediu pana cand este crocanta.
Se scurge pe prosoape de hârtie, rezervând grăsime în tigaie, apoi se sfărâmă.
Între timp, Lira fripturi 1/4 inch grosime între foi de folie de plastic, folosind partea plată a unui pounder carne. Snip prin orice gristle cu foarfece de bucătărie (pentru a preveni curling), apoi pat fripturi uscat.
Se amestecă făina, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și fripturi de dragare pe toate părțile, scuturând excesul.
Încălziți grăsimea de slănină rezervată la foc mediu-mare până când strălucește, apoi fripturile rumenite pe ambele părți în loturi; transferați pe o farfurie.
Adăugați ceapa în tigaie cu uleiul de lingură rămas, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și gătiți la foc mediu, amestecând frecvent și răzuind bucăți maronii, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Adăugați fripturi cu orice sucuri de carne și apă și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic, bine acoperit, la foc mic, până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 1 1/4 ore. Dacă sosul este subțire, transferați carnea într-un platou și fierbeți până se reduce la aproximativ 1 cană. Condimentați fripturile cu sare și piper.
Se servește cu sos și se presară cu slănină.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Anthem Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley]()
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat