Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Prăjirea Snapper cu legume de primăvară ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 2. Pentru $ 8.54 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 76g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 508 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, usturoi, snapper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Poussin prăjit cu lămâie cu legume de primăvară, Cozi de miel fierte cu legume de primăvară și Gremolata de primăvară, și Snapper roșu cu salată de ceapă de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se fierbe sunchokes în apă sărată până când sunt fragede, dar nu moale. Tăiați toate aripioarele de pe snapper și uscați-le cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din Ierusalim
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Adăugați aproximativ 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare de bucătari și încălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați feniculul, ceapa și frunza de dafin și sotati până când legumele încep să se rumenească la margini (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați roșiile și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
7
Adăugați sunchokes-urile fierte, apoi faceți puțin spațiu în mijlocul tigaiei pentru pește.Sare și piper Generos ambele părți ale snapperului, precum și interiorul, apoi întindeți puțin burta, astfel încât peștele să poată sta în poziție verticală în tigaie împreună cu legumele sotate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Anghinare Din Ierusalim
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Stropiți cu ulei de măsline și puneți tigaia la cuptor.Aruncați sparanghelul cu ulei de măsline și sare și piper. După ce peștele a fost la cuptor timp de 15 minute, presărați sparanghelul în jurul peștelui și puneți-l înapoi în cuptor și continuați să gătiți încă 10-15 minute, sau până când peștele este gătit până la capăt. Îl puteți testa lipind o furculiță sau un cuțit direct în carnea din jurul coloanei vertebrale și trăgând carnea. Ar trebui să se îndepărteze ușor de os și să fie opac. Dacă nu sau carnea pare translucidă, gătește-o puțin mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Bomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
9
Se presară cu mentă tocată și se servește întreagă cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.