Friptură Simplă De Mușchi Cu Chimichurri

Friptura simplă cu Chimichurri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,87 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 417 calorii, 31g de proteine, și 32g de grăsime per portie. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, frunze de pătrunjel, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pe grătar: friptura Chimichurri a comerciantului Joe, Bistec Argentino al Chimichurri (friptură cu sos Chimichurri), și Cel mai bun Chimichurri : un sos de marinată și friptură Chimichurri.
Instrucțiuni
Pregătiți friptura: așezați fripturile pe o tăietură și feliați-le pe jumătate transversal. Folosind cuțitul, rotunjiți marginile tăiate, astfel încât părțile laterale să pară mai moi. Folosiți prosoape de hârtie pentru a usca fripturile, apoi condimentați peste tot cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Puneți deoparte 15 până la 30 de minute pentru a aduce la temperatura camerei.
Așezați cilantro, pătrunjelul, ceapa, sucul de lămâie, oțetul, usturoiul, fulgii de ardei roșu, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până se toacă aproximativ. Se toarnă încet uleiul de măsline și se procesează până când chimichurri este semi-neted, aproximativ 4 secunde.
Se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte.
Încălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Ungeți ambele părți ale fiecărei fripturi cu uleiul vegetal, apoi gătiți, netulburat, până la marcaj, 3 până la 5 minute. Răsturnați și gătiți până când un termometru înregistrează 125 de grade F pentru mediu rar, încă 3 până la 5 minute.
Transferați pe farfurii și lăsați să se odihnească 5 minute.
Se servește cu sosul chimichurri.
Fotografie de Paul Sirisalee
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Pride Mountain Vineyards Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Podgoriile Montane Pride Merlot]()
Podgoriile Montane Pride Merlot
Un nas somptuos de prune strălucitoare, cireșe, petale de trandafir, dud și nuc introduce un vin ispititor care stabilește arderea papilelor gustative. Palatul este stratificat și luxuriant, exprimând valuri ondulate de fructe roșii țesute împreună de un bogat palat Mijlociu și aciditate vibrantă. 7% Cabernet Sauvignon din blocul vulcanic Rim Rock și blocul rocky Quartz Hill au fost amestecate pentru a adăuga adâncime și structură vinului. În timp ce descriem adesea acest Merlot ca un "Merlot al iubitorilor de cabină", 2011 demonstrează ceea ce face Merlot atât de minunat și special ca un vin varietal – concentrație, textură netedă, dar completă, finețe și acel factor X evaziv care are "zel"."Amestec: 93% Merlot și 7% Cabernet Sauvignon.