Friptură, Shiitake și bok Choy se amestecă

Steak, Shiitake și bok Choy Stir-Fry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $5.22 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 244 calorii, 29G de proteine, și 7g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ceapă subțire, friptură de flanc, ulei de susan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 86%. Încercați Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Baby bok choy și shiitake ciuperci se amestecă fry, și Baby bok Choy prăjit cu ciuperci Shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ghimbirul, usturoiul, sosul de soia, 2 lingurițe de amidon de porumb, uleiul și ardeiul roșu zdrobit într-o pungă mare cu fermoar; adăugați friptură în pungă. Sigilați și marinați în frigider 20 de minute.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Înveliți tigaia cu spray de gătit și adăugați ciuperci, ceapă și ardei gras în tigaie. Gatiti 3 minute sau pana cand este crocant; transferați într-un castron mare.
Adăugați bok choy în tigaie; saut 2 minute sau până când ușor ofilit; adăugați în castron; păstrați cald.
Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați jumătate din amestecul de friptură în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste, amestecand ocazional.
Transferați într-un castron mare; Păstrați cald. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați amestecul de friptură rămas în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste, amestecand ocazional.
Se adaugă în castron; păstrați cald.
Combinați bulionul și restul de 2 lingurițe de amidon de porumb, amestecând cu un tel.
Adăugați în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut sau pana cand amestecul se ingroasa, amestecand continuu. Întoarceți friptura și legumele în tigaie; aruncați ușor pentru a acoperi.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley]()
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat