Friptură Salisbury cu sos de ceapă
Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 302 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Mergeți la magazin și ridicați supă de ceapă condensată, ou, pesmet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură Salisbury Cu Sos De Ceapă, Friptură Salisbury cu sos de ciuperci și ceapă, și Friptură Salisbury cu sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți oul. Se amestecă 1/3 cană de supă, pesmet, sare și piper. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați în șase paturi ovale.
Într-o tigaie mare, se rumenesc chiftelele la foc mediu timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 160 de kilograme și sucurile se limpezesc.
Scoateți și puneți deoparte; scurgeți.
Adăugați apa, ketchup-ul, sosul Worcestershire, muștarul și supa rămasă în tigaie. Aduceți la fierbere.
Întoarceți prăjiturile în tigaie. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când este încălzit.
Combinați făina și apa rece până se omogenizează. Se amestecă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți chiftele și sosul cu tăiței.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.