Friptură Salisbury cu ciuperci

Friptură Salisbury cu ciuperci
Friptura Salisbury cu ciuperci este un aperitiv pentru 6 porții. O porție conține 231 de calorii , 10 g de proteine și 2 g de grăsimi . Pentru 66 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Mergeți la magazin și cumpărați consomme condensat de vită, ciuperci, sos Worcestershire și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Ziua Îndrăgostiților . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor spoonacular de 52% , ceea ce este bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de vită Salisbury cu ceapă franțuzească , Friptură de vită cu sos de ciuperci și Friptură de antricot cu sparanghel .

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare, combinați amidonul de porumb și sosul de porumb până obțineți o compoziție omogenă. Adăugați ciupercile, sosul Worcestershire și busuiocul; dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-un alt bol mare, combinați oul, pesmetul, ceapa, sarea și piperul asezonate, dacă doriți. Fărâmițați carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați șase chiftele ovale; așezați-le într-un vas puțin adânc, de 1-1/2 litri, potrivit pentru cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Acoperiți și încălziți la microunde la putere maximă timp de 3-5 minute; scurgeți. Întoarceți chiftelele, mutându-le pe cele din centru spre exteriorul vasului.
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
4
Turnați amestecul de consommé peste chiftele. Acoperiți și încălziți la microunde la putere maximă timp de 6-8 minute sau până când un termometru pentru carne arată 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
5
Lăsați să stea timp de 5 minute.
6
Se servește cu cartofi sau tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista