Friptură Salisbury Cu Aragaz Lent

Slow Cooker Salisbury Steak ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,72 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 312 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, lapte, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură Salisbury Cu Aragaz Lent, Friptură Salisbury Cu Aragaz Lent, și Friptură Salisbury Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună carnea de vită măcinată, amestecul de supă de ceapă, firimiturile de pâine și laptele folosind mâinile. Formați în 8 chiftele.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Dragați prăjiturile în făină doar pentru a le acoperi și rumeniți rapid pe ambele părți în tigaia fierbinte.
Așezați chiftelele rumenite în aragazul lent stivuind alternativ ca o piramidă. Într-un castron mediu, amestecați împreună crema de supă de pui, au jus mix și apă.
Se toarnă peste carne. Gatiti la setarea scazuta timp de 4 sau 5 ore, pana cand carnea de vita macinata este bine facuta.