Friptură Prăjită La Țară Cu Sos Cremos De Salsa

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura prăjită la țară cu sos cremos de Salsa. O porție conține 456 calorii, 24g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, lapte, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Friptură prăjită la țară cu sos, Friptură Prăjită La Țară Cu Sos, și Friptură prăjită de țară cu sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună laptele și oul într-un castron mediu. Se amestecă împreună făina și pachetul de condimente chili într-un castron puțin adânc. Înmuiați fripturile în amestec de ouă; dragă în amestec de făină, scuturând orice exces.
Prăjiți fripturile în ulei fierbinte la foc mediu-mare într-o tigaie mare 4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Se scurge pe o grătar într-o tigaie cu jeleu. Păstrați fripturile calde într-un cuptor 225.
Se amestecă roșiile scurse și nedrenate și ardeii iute verzi și se fierbe 1 până la 2 minute, amestecând pentru a slăbi particulele de pe fundul tigaiei.
Bateți în smântână. Aduceți la fierbere, amestecând constant; reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.