Friptură prăjită cu ochi de coastă cu sos de muștar cu ierburi și Vegeta rădăcină

Friptură prăjită cu ochi de coastă cu sos de muștar cu ierburi și Vegeta rădăcină
Friptură prăjită Rib-eye cu sos de muștar Herbed și rădăcină Vegetan este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 2. O porție conține 1258 calorii, 75g de proteine, și 84G de grăsime. Pentru $9.93 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați friptură cu ochi de coastă, rutabagas, napi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Friptură prăjită cu ochi de coastă cu sos de muștar cu ierburi și legume rădăcinoase, Friptură prăjită din New York cu sos de muștar de vin de Port, și Legume Rădăcinoase Prăjite Glazurate Cu Muștar De Cidru pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Provincia Peju Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateMediu
Gata În1 h, 5 m.
Porții2
Scor De Sănătate94
Revista