Friptură Porterhouse cu roșii Cherry coapte în tigaie

O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 103 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Friptură de fustă arsă cu roșii cherry cu vezicule și mămăligă, Friptură Porterhouse cu sos Fra Diavolo BBQ și ardei Cherry în Vinaigrette, și Rețetă De Friptură Și Ouă Cu Roșii Arse.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci (de preferință fontă) la foc mediu-mare până când strălucește.
Între timp, fripturile se usucă și se presară cu sare kosher și 1 1/2 linguriță de piper.
Prăjiți fripturile 1 la un moment dat, întorcându-se o dată, până se rumenesc bine, aproximativ 10 minute în total pe friptură.
Transferați fripturile într-o tigaie superficială (nu curățați tigaia) și gătiți-le în cuptor până când un termometru citit instant introdus în centrul fripturilor înregistrează 120 F pentru mediu-rar, aproximativ 6 minute.
Transferați într-un platou și lăsați să stea 15 minute.
În timp ce fripturile stau, turnați uleiul din tigaie.
Se adaugă restul de 2 linguri de ulei și se încălzește la foc mediu-mare până când strălucește, apoi se sotează usturoiul până devine auriu, aproximativ 2 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe o farfurie.
Adăugați roșiile și cimbru în uleiul fierbinte (aveți grijă; uleiul se va stropi), apoi condimentați ușor cu sare și piper și gătiți, acoperite, amestecând ocazional, doar până când roșiile încep să se ofilească, aproximativ 2 minute. Amestecați orice sucuri de carne din platou, apoi împrăștiați busuiocul peste roșii și lingura peste fripturi.