Friptură piperată la grătar cu sos de cremă de coniac

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Friptura piperată la grătar cu sos de cremă de coniac ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 227 calorii, 26g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, smântână, piper crăpat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 36 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptura piperată la grătar a lui Johnny Garlic cu sos balsamic Cabernet, Steak Au Poivre: Friptură De Piper Cu Sos De Coniac, și Friptură Cu Piper Glazurat La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Apăsați piperul pe ambele părți ale cărnii de vită.
Carnea de vită la grătar descoperită la 4 până la 6 inci de la foc mediu 7 până la 8 minute pe fiecare parte pentru o coacere medie (160F) sau până la coacerea dorită.
În timp ce carnea de vită este la grătar, topiți untul într-o cratiță de 1 litru la foc mediu. Gatiti ceapa in unt, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă coniac și bulion. Gatiti la foc mediu-mare aproximativ 5 minute sau pana cand amestecul este usor redus. Se amestecă smântâna.
Se servește cu carne de vită.