Friptura de oală peste noapte este o lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.7 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 396 calorii. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Un amestec de roșii conservate, țelină, amestec de supă de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Instant Pot One-Pot spaghete Cu sos de carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ceapa în fundul unui aragaz lent de 5 litri. Înveliți friptura de flanc cu condimente Monteal; așezați deasupra cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se presara supa se amestecă peste friptură și se adaugă roșii nedrenate. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore (peste noapte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Dimineața, amestecați împreună țelina și supa de țelină. Lingură în aragaz lent. Acoperiți și continuați să gătiți încă 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură