Friptură Peste Noapte

Friptură Peste Noapte
Friptura de oală peste noapte este o lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.7 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 396 calorii. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Un amestec de roșii conservate, țelină, amestec de supă de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Instant Pot One-Pot spaghete Cu sos de carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa în fundul unui aragaz lent de 5 litri. Înveliți friptura de flanc cu condimente Monteal; așezați deasupra cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Se presara supa se amestecă peste friptură și se adaugă roșii nedrenate. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore (peste noapte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
3
Dimineața, amestecați împreună țelina și supa de țelină. Lingură în aragaz lent. Acoperiți și continuați să gătiți încă 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Serviți friptura fierbinte cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista