Friptură peste cartofi
Friptura peste cartofi este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,73 USD pe porție. O porție conține 396 calorii, 39G de proteine, și 7g de grăsime. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de friptură rotundă de vită, supă Gumbo de pui condensată, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 90%. Friptură și cartofi, Friptură Cochetă Și Cartofi, și Friptură de ardei cu cartofi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în 3-in. x 1/4-în. benzi; așezați într-un castron. Se amestecă supe și piper.
Se transferă într-un 2-1/2-qt uns. vas de copt. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 30 de minute.
Așezați cartofii pe o tigaie.
Coaceți cartofii și amestecul de friptură timp de 1-1/2 ore sau până când carnea și cartofii sunt fragede.
Serviți friptura peste cartofi.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Bodegan Aniello 006 Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Bodega Aniello 006 Pinot Noir]()
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Culoare atractivă de rubin PAL. Cu arome minunate de fructe roșii, cum ar fi afine și căpșuni, împreună cu câteva indicii de trandafiri și minerale pământești. Taninuri rotunde și o mineralitate îmbunătățită, cu o structură și un finisaj frumos.