Friptură marinată cu sos Chimichurri

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura marinată cu sos Chimichurri. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 347 calorii, 24g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Pentru $ 3.62 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 75 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți frunze de dafin, oțet de vin heinz, crengute de pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Este perfect pentru valentin zi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Friptură de flanc marinată cu sos Chimichurri Asiatic, Friptură de flanc marinată la grătar cu sos Chimichurri, și Bistec Argentino al Chimichurri (friptură cu sos Chimichurri).
Instrucțiuni
Se toarnă marinata peste friptură într-un vas superficial; întoarceți-vă pentru a acoperi ambele părți ale fripturii. La frigider 30 min. la marinat. Între timp, amestecați ingredientele rămase în blender până se omogenizează.
Se toarnă în castron; la frigider până este gata de servit.
Scoateți friptura din marinată; aruncați marinada.
Se pune friptura pe raft de tigaie broiler pulverizat cu spray de gătit.
Broil, 4 inci de la căldură, 10 min. sau până când friptura este de coacere medie, întorcându-se după 5 min. Tăiați în diagonală friptura peste cereale în felii subțiri.
Se servește cu amestecul de pătrunjel.