Friptură la grătar și salată Portobello

Friptura la grătar și salata Portobello ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 292 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,4 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de rucola pentru bebeluși, oțet balsamic, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Rețete similare sunt SALATĂ DE FRIPTURĂ PORTOBELLO LA GRĂTAR CU AVOCADO, LIME ȘI PORUMB LA GRĂTAR, Friptură la grătar și salată Portobello, și Salată de friptură Portobello la grătar cu vinetă cu brânză albastră.
Instrucțiuni
Combinați friptura, 2 lingurițe. oțet și 1/2 linguriță. sare într-o pungă ziplock; sigilați sacul și întoarceți-l de mai multe ori pentru a acoperi. Puneți deoparte timp de 15 minute.
Preîncălziți un grătar pe gaz la mare.
Ungeți capacele de ciuperci cu 2 lingurițe. se unge și se condimentează cu sare și piper.
Scoateți friptura din pungă; aruncați lichidul. Grătare de grătar cu ulei și capace de ciuperci la grătar și friptură până la licitație, întorcându-se o dată, aproximativ 10 minute în total pentru ciuperci, 6 până la 7 minute în total pentru friptură.
Transferați ciupercile și friptura pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute. Tăiați gros ciupercile și feliați friptura împotriva cerealelor.
Combinați rucola, roșiile, ciupercile, rămânând 2 lingurițe. uleiul de măsline, rămânând 1 lingură. oțet și 1/4 linguriță. sare într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi. Aranjați salata pe farfurii. Se acoperă cu friptură feliată și se presară cu brânză.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Câștigătorul medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.