Friptură la grătar și salată de piersici

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura la grătar și salata de piersici. Pentru $ 4.6 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 528 calorii, 32g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți piersici, tarhon, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Salată de piersici la grătar cu sos de chimen de piersici, Bere-friptură de flanc marinată la grătar cu salsa de piersici și roșii, și Spice frecat piept de rață la grătar cu piersică la grătar și salată de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline și rozmarinul într-o cratiță mică la foc mic, 8 minute.
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se usucă friptura, se condimentează cu sare și piper negru și se pune într-o tigaie de sticlă superficială.
Se toarnă 1 cană de ulei infuzat peste friptură; acoperiți și refrigerați 3 ore, întorcând friptura ocazional.
Scoateți din frigider cu aproximativ 45 de minute înainte de gătit.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte. Condimentați friptura cu sare și piper negru și grătați 5 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Scoateți pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
Bateti jumatate din branza albastra cu smantana, sucul de lamaie, otetul si cayenne intr-un bol pana se omogenizeaza. Îndoiți arpagicul; acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Ungeți partea tăiată a piersicilor cu restul de 1/4 cană de ulei infuzat.
Încălziți tigaia la grătar la foc mediu-mare. Gratiți piersicile, tăiate în jos, 3 minute. Întoarceți și grătați cealaltă parte 1 minut pentru a se înmuia.
Scoateți și feliați în pene. Aruncați verdeața și ierburile într-un bol mare și împărțiți-le între farfurii. Se acoperă cu friptura și piersicile; stropiți cu pansamentul și acoperiți cu brânza albastră rămasă. Se condimentează cu piper negru.
Fotografie de David Malosh
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley]()
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat