Friptură la grătar și dovlecei
Friptura la grătar și dovlecelul este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,19 USD pe porție. O porție conține 458 calorii, 39G de proteine, și 24g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi, cartofi cu piele roșie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 83%. Rețete similare includ Friptură Burrito cu dovlecei la grătar, Friptură la grătar din New York cu bere și sos de friptură de melasă, și Friptură de mușchi la grătar cu tocană de legume de vară și cartofi prăjiți.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la înălțime medie.
Puneți cartofii într-o cratiță medie; adăugați usturoiul, 1/2 linguriță de sare și apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 10 minute; scurgeți, aruncând usturoiul.
Între timp, amestecați uleiul de măsline, rozmarinul, cimbrul, coaja de lămâie, 1 linguriță sare și piper după gust într-un bol mic. Aruncați dovleceii într-un bol cu 1 lingură de ulei de plante medicinale. Frecați friptura cu o lingură de ulei de plante rămas.
Grătați friptura, întorcându-vă o dată, aproximativ 10 minute pentru mediu rar (un termometru introdus în centrul fripturii ar trebui să înregistreze 130 de grade F până la 135 de grade F).
Transferați pe o farfurie pentru a vă odihni. Între timp, grătați dovlecelul, întorcând o dată, până când este bine marcat și crocant-fraged, aproximativ 10 minute.
Se transferă pe o farfurie și se presară cu jumătate din sucul de lămâie.
Aruncați cartofii cu uleiul de plante rămas și sucul de lămâie, pătrunjelul și sarea și piperul după gust.
Se servește cu friptura și dovlecelul.
Fotografie de Antonis Achilleos