Friptură la grătar pe rucola

Friptură la grătar pe rucola
Friptura la grătar pe Arugulan este o fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 272 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, crenguțe fragede de năsturel, fripturi de vită dezosate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură la grătar cu rucola și parmezan ras, Friptură la grătar marinată cu salată de rucola, și Pizza la grătar cu friptură, pere și Rucola.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați 1 litru de apă și sucul de lămâie. Clătiți anghinare. Începând cu petalele inferioare, exterioare, rupeți și aruncați frunzele lângă baze, până la cele pe jumătate verzi și pe jumătate galbene. Tăiați vârfurile verzi de pe conuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnghinareAnghinare
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați tulpinile la același nivel cu bazele și tăiați orice verde închis rămas.
3
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime și, dacă centrul este neclar sau înțepător, răzuiți. Aruncați anghinare în apă de lămâie ca tăiate. Ridicați anghinarea și feliați hârtie subțire în robotul de bucătărie, cu o protecție de mână pe o felie de cutie sau mandolină sau cu un cuțit ascuțit. Întoarceți feliile în apă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
MandolinăMandolină
CuțitCuțit
4
Clătiți carnea de vită și uscați-o; tăiați excesul de grăsime de suprafață. Frecați 1 lingură de ulei de măsline peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FripturăFriptură
Carne De VităCarne De Vită
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Puneți friptura pe un grătar pe un pat solid de cărbuni medii sau foc mediu pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 5 până la 6 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gătiți, întorcându-vă o dată, până când este rar (roșu până la roșu roz în centru și roz pal lângă suprafață; tăiați pentru a testa sau introduceți un termometru în centrul celei mai groase părți-ar trebui să înregistreze aproximativ 125), 12 până la 16 minute în total sau mediu-rar (roșu roz în centru, gri lângă suprafață, 135 în Centru), 16 până la 20 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de aproximativ 5 minute.
7
Între timp, într-un castron mare, amestecați câte 1 lingură fiecare ulei de măsline și oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați rucola și amestecați ușor pentru a acoperi. Aranjați rucola pe un platou mare. În castron, adăugați încă 1 lingură fiecare ulei de măsline și oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RucolaRucola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Scurgeți bine feliile de anghinare și adăugați în castron; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
11
Întindeți anghinare și îmbrăcați uniform peste rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
RucolaRucola
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Tăiați friptura transversal în felii groase de 1/4 inch și aranjați, ușor suprapuse, pe rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
FripturăFriptură
13
Se presară ușor cu sare și piper. Cu un cojitor de legume, radeți buclele de brânză pe friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
BrânzăBrânză
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
14
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline; oferiți mai mult ulei pentru a adăuga după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate81
Revista