Friptură la grătar cu trei vârfuri cu coriandru

Friptură la grătar cu trei vârfuri cu coriandru
Friptura la grătar cu trei vârfuri cu coriandru este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 188 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți crenguțe de coriandru, piper, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-coriandru și morcovi și păstârnac la grătar, Carne de porc prăjită marinată cu cartofi de coriandru, și Pui prăjit cu Pesto de mentă-coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați excesul de grăsime din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Tăiați fante de 1 inch lungime de aproximativ 1/2 inch adâncime și aproximativ 1 inch distanță peste partea de sus și de jos a fripturii.
3
Se amestecă sos de soia, coriandru tocat, fum lichid, oregano, usturoi și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4
Puneți friptura într-un vas cu margini și amestecați amestecul de soia în fante.
5
Se toarnă amestecul rămas peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Puneți friptura pe un grătar deasupra unui pat solid de cărbuni mediu-fierbinți sau pe un grătar cu gaz setat la foc mediu-mare (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde). Acoperiți grătarul cu gaz. Gatiti friptura, rotind o data, pana cand un termometru introdus in centrul celei mai groase parti Inregistreaza 125 pentru rare, 20 pana la 25 de minute in total pentru o bucata de 1 1/2 pana la 2 inci grosime.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Transferați carnea pe o scândură și lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
8
Tăiați bobul în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
9
Se ornează cu crenguțe de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista