Friptură la grătar cu Salsa de roșii carbonizate

Friptura la grătar cu Salsan de roșii carbonizate este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 184 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de friptură de mușchi, roșii, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Somon la grătar cu Salsa de roșii carbonizate, Mesquite pește-spadă la grătar cu Salsa de roșii carbonizate, și Tacos de friptură cu Salsa carbonizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați jumătățile de roșii, tăiate cu părțile în jos, pe prosoape de hârtie.
Lăsați să stea 30 de minute.
Încălziți o tigaie pentru grătar acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Așezați jumătățile de roșii, tăiate în jos, în tigaie; grătar 5 minute. Întoarceți jumătățile de roșii; grătar 1 minut sau până când pielea este înnegrită.
Scoateți din tigaie; se răcește 5 minute.
Tăiați jumătățile de roșii în bucăți de 1 inch.
Combinați Roșia, ceapa, oțetul, uleiul, 1/8 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și busuioc.
Presărați friptura cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Așezați friptura în tigaie acoperită cu spray de gătit; grătar 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Se servește cu salsa de roșii.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.