Friptură la grătar cu salată de Avocado și ceapă roșie

Friptură la grătar cu salată de Avocado și ceapă roșie
Friptura la grătar cu salată de Avocado și ceapă roșie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 617 calorii, 27G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, ulei de măsline, tortilla de făină caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați SALATĂ DE FRIPTURĂ PORTOBELLO LA GRĂTAR CU AVOCADO, LIME ȘI PORUMB LA GRĂTAR, Salată De Avocado La Grătar, Roșii, Ceapă Roșie, și Friptură cu salată de Avocado de porumb la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mediu (350 până la 450).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Ungeți fripturile cu 2 lingurițe. ulei și sezon cu 1 linguriță. fiecare sare și piper și boia de ardei. Grătiți fripturile până când ați terminat așa cum doriți, întorcându-vă o dată, 10 până la 12 minute în total pentru mediu-rar; transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Aruncați avocado într-un castron mare cu ceapă, coriandru, rămânând 2 linguri. uleiul, sucul de lămâie, jalapeo și restul de 1/2 linguriță. fiecare sare și piper. Feliați fripturile peste cereale și serviți cu salată și tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
FripturăFriptură
BoabeBoabe
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista