Friptură la grătar cu rozmarin și usturoi

Friptura la grătar cu rozmarin și usturoi este o fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 757 calorii, 59G de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.26 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână usturoi, fulgi de piper, fripturi de porterhouse și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Încercați Friptură de flanc la grătar cu usturoi și rozmarin, Friptură de usturoi și rozmarin, și Friptură De Usturoi Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mic, combinați frunzele de rozmarin, usturoiul, ardeiul roșu zdrobit și suficient ulei de măsline pentru a face o pastă liberă. Îndepărtați fripturile cu amestecul și presărați-le generos cu sare.
Lăsați fripturile să stea în afara frigiderului pentru a ajunge la temperatura camerei.
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt. Folosiți o perie de grătar de sârmă pentru a slăbi orice cruzime și funingine. Ștergeți grătarul cu un prosop lateral uns pentru a ridica orice bucăți de crud slăbit.
Puneți fripturile pe un loc fierbinte pe grătar pentru a obține o mare căutare și pentru a crea cu adevărat mâncare maro! Odată ce ambele părți ale fripturii sunt foarte frumoase și maro, mutați friptura într-o parte mai rece a grătarului pentru a permite fripturilor să gătească la temperatura dorită. Aproximativ 5 până la 6 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Scoateți fripturile de pe grătar și lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute.
Tăiați friptura de pe os, feliați bobul și împărțiți între 4 farfurii de servire.
Stropiți friptura cu puțin ulei de finisare cu grăsime și o stropire de sare de mare.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este GEN5 Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019