Friptură la grătar cu Feta
Friptura la grătar cu Feta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 248 calorii, 28G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, friptură de vită, brânză feta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare includ Friptură la grătar cu Feta, Friptură de bandă marinată cu Scallions la grătar și Feta, și Friptură De Fustă De Ierburi La Grătar Cu Cartofi De Lămâie-Feta.
Instrucțiuni
Într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați toate ingredientele pentru marinată. Pierce carne de vită cu furculiță de mai multe ori pe ambele părți.
Adăugați carne de vită și ceapă la marinată; întoarceți-vă să acoperiți cu marinată. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați, întorcând ocazional carnea de vită, cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Scoateți ceapa de vită din marinată; rezervați marinada.
Puneți carnea de vită și ceapa pe grătar. Acoperiți grătarul; gătiți la foc mediu 15 până la 20 de minute pentru o coacere medie, perindând ocazional cu marinată și întorcând o dată. Aruncați orice marinată rămasă.
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii subțiri.
Presărați carnea de vită cu feta și pătrunjel; se servește cu felii de ceapă.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este La Jota Howell Mountain Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
![La Jota Howell Muntele Merlot]()
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.