Friptură La Grătar
Friptura la grătar durează aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 15g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 176 calorii. Pentru $1.27 pe portie, primești un fel principal care servește 13. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de vită de top, amestec de condimente pentru friptură, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 67 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Porc La Grătar, Tofu La Grătar, și Tofu La Grătar.
Instrucțiuni
Puneți ulei și condimente de friptură pe un platou suficient de mare pentru a găzdui fripturile. Înveliți bine friptura cu uleiul și condimentele.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei
Grătiți fripturile la foc mare până la coacerea dorită.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.