Friptură italiană

Friptură italiană
Poaie de carne italiană durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 89 g de proteine, 101 g de grăsimi și un total de 1471 de calorii. Pentru 5,22 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 1253 ar spune că a fost perfectă. Mergeți la magazin și luați ulei de măsline, frunze de pătrunjel, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o rețetă scumpă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor mare de 97%. Rețete similare includ friptura de carne italiană, chifla de carne italiană și chifla de carne italiană.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Lingurita De Piper, Plus Mai Mult Pentru Asezonare1/4 Lingurita De Piper, Plus Mai Mult Pentru Asezonare
3
Se încălzește 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu și se adaugă usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru Hartia De PergamentPlus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament
3 Linguri De Oregano Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură De Oregano Uscat3 Linguri De Oregano Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură De Oregano Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cârnați Fierbinți Sau Dulci, Cojile îndepărtate, MărunțițiCârnați Fierbinți Sau Dulci, Cojile îndepărtate, Mărunțiți
4
Se calesc 1 minut, apoi se adauga ardeii si ceapa si se calesc pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Ardei Rosu Taiat Cubulete2 Cani De Ardei Rosu Taiat Cubulete
Oregano Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Oregano UscatOregano Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Oregano Uscat
5
Lasa sa se raceasca.
6
Se amestecă într-un castron mic busuiocul, pătrunjelul și ouăle, apoi se adaugă sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ceai, Feliați Subțiri Pentru Ornat3 Ceai, Feliați Subțiri Pentru Ornat
Mazăre DecongelatăMazăre Decongelată
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
1/2 Cană Bomboane Tari Jolly Rancher Zdrobite1/2 Cană Bomboane Tari Jolly Rancher Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Drojdie Uscată Cu Creștere RapidăDrojdie Uscată Cu Creștere Rapidă
2-1/4 Cani De Smantana, Impartite2-1/4 Cani De Smantana, Impartite
7
Combinați parmezanul și pesmetul într-un alt castron mic. Combinați bine carnea, ierburile și ouăle, parmezanul și pesmetul, Worcestershire, oțetul și restul de 2 linguri de ulei de măsline într-un castron mare folosind mâinile, asigurându-vă că nu se amestecă prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană Sos De Ardei Iute2/3 Cană Sos De Ardei Iute
Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Tăiată SubțireTulpină De țelină Tânără și Fragedă Tăiată Subțire
Plus Mai Mult Pentru Hartia De PergamentPlus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament
Coajă De Plăcintă De 9 Inci, CoptăCoajă De Plăcintă De 9 Inci, Coptă
1 Kg Pastramă Delicată Feliată1 Kg Pastramă Delicată Feliată
6 Felii De Pâine Albă, Tăiate Cubulețe6 Felii De Pâine Albă, Tăiate Cubulețe
1/2 Cană Bomboane Tari Jolly Rancher Zdrobite1/2 Cană Bomboane Tari Jolly Rancher Zdrobite
Coaja De 1 Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)Coaja De 1 Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
Echipamente pe care le vei folosi
2-1/4 Cani De Smantana, Impartite2-1/4 Cani De Smantana, Impartite
8
Ambalați amestecul de carne într-o tavă unsă cu ulei, dacă nu aveți o tavă, formați amestecul de carne într-o formă de pâine pe o tavă de cuptor sau o tavă de copt unsă cu ulei. Acoperiți cu marinara, asigurându-vă că se întinde uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat, La Temperatura Camerei, Rupt In BucateleAluat De Pizza Preparat, La Temperatura Camerei, Rupt In Bucatele
Coaja De 1 Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)Coaja De 1 Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Cesti De Frisca Grea Pentru Frisca, Batuta Si Indulcita2 Cesti De Frisca Grea Pentru Frisca, Batuta Si Indulcita
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
1/4 Lingurita De Piper, Plus Mai Mult Pentru Asezonare1/4 Lingurita De Piper, Plus Mai Mult Pentru Asezonare
9
Coaceți aproximativ 50 până la 60 de minute sau până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 160 de grade F în mijlocul chiflei.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/4 Lingurita De Piper, Plus Mai Mult Pentru Asezonare1/4 Lingurita De Piper, Plus Mai Mult Pentru Asezonare
10
Scoatem din cuptor si lasam sa se odihneasca 5 minute. Tăiați și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Lingurita De Piper, Plus Mai Mult Pentru Asezonare1/4 Lingurita De Piper, Plus Mai Mult Pentru Asezonare

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel

Cabernet Sauvignon și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Meatloaf. Friptura va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, precum un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Ai putea încerca Bodegas Naveran Dama Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
Unul dintre puținele Cavas vintage făcute în Spania. Dama este plină de corp, dar strălucitoare și crocantă. Moșia Naverán produce Cave de înaltă calitate din 1901. Toate Cavele făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la méthode champenoise) și învechită în drojdie timp de 24 de luni. Caves Navera´n este un producător de cava premium care folosește struguri cultivați în proprietate. Navera´n Dama este o capodopera Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter picant, strălucitor, care trece prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest „fizz de fermier” mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspătă completează și deserturile cu fructe, în special piersicile și portocalele feliate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista