Friptură Italiană

Friptură Italiană
Rețeta friptură de oală italiană este gata în aproximativ 8 ore și 58 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6 și costă 3,03 USD pe porție. O porție conține 521 calorii, 47G de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de supă de ceapă, amidon de porumb, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, O oală Ziti coaptă cu cârnați italieni + VIDEO, și Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ciupercile și ceapa într-un 5-6-qt ușor uns. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se presară friptura cu piper. Gatiti friptura in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 pana la 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați friptura deasupra ciupercilor și cepei în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Presărați amestecul de supă de ceapă peste friptură; se toarnă bulion de vită și sos de roșii peste friptură. Acoperiți și gătiți la 8 până la 10 ore sau până când carnea se toacă ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Transferați friptura pe o tăietură; tăiați în bucăți mari, îndepărtând orice bucăți mari de grăsime. Păstrați friptura caldă.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Grăsime degresată din sucuri în aragaz lent; se amestecă pasta de roșii și condimentul Italian. Se amestecă împreună amidon de porumb și 2 linguri. apă într-un castron mic până se omogenizează; adăugați la sucuri în aragaz lent, amestecând până se omogenizează. Creșteți căldura lentă a aragazului la mare. Acoperiți și gătiți 40 de minute sau până când amestecul este îngroșat. Se amestecă friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 58 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Revista