Friptură Italiană
Rețeta friptură de oală italiană este gata în aproximativ 8 ore și 58 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6 și costă 3,03 USD pe porție. O porție conține 521 calorii, 47G de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de supă de ceapă, amidon de porumb, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, O oală Ziti coaptă cu cârnați italieni + VIDEO, și Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ciupercile și ceapa într-un 5-6-qt ușor uns. aragaz lent.
Se presară friptura cu piper. Gatiti friptura in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 pana la 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Așezați friptura deasupra ciupercilor și cepei în aragaz lent.
Presărați amestecul de supă de ceapă peste friptură; se toarnă bulion de vită și sos de roșii peste friptură. Acoperiți și gătiți la 8 până la 10 ore sau până când carnea se toacă ușor cu o furculiță.
Transferați friptura pe o tăietură; tăiați în bucăți mari, îndepărtând orice bucăți mari de grăsime. Păstrați friptura caldă.
Grăsime degresată din sucuri în aragaz lent; se amestecă pasta de roșii și condimentul Italian. Se amestecă împreună amidon de porumb și 2 linguri. apă într-un castron mic până se omogenizează; adăugați la sucuri în aragaz lent, amestecând până se omogenizează. Creșteți căldura lentă a aragazului la mare. Acoperiți și gătiți 40 de minute sau până când amestecul este îngroșat. Se amestecă friptura.