Friptura elvețiană a cuptorului cu cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 576 calorii. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de sos de vită, apă, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce e bine. Încercați Friptură Elvețiană La Cuptor Cu Cartofi, Friptură Elvețiană La Cuptor, și Friptura elvețiană a lui Karen (aragaz, oală sau cuptor) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.în vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), aranjați carnea de vită într-un singur strat. Se acoperă cu morcovi și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-un castron mediu, amestecați roșiile și sosul; lingură peste carne de vită și legume. Acoperiți cu folie; coaceți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Cireșe Confiate Suplimentare
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
În cratița de 3 litri, faceți cartofii conform instrucțiunilor de pe pungă folosind apă, lapte și unt. Se amestecă oul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Scoateți vasul de copt din cuptor. Descoperi; lingură amestec de cartofi peste amestec de carne fierbinte. Reveniți la cuptor; coaceți neacoperit cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când cartofii sunt pregătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.