Friptura elvețiană a cuptorului cu cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 576 calorii. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de sos de vită, apă, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce e bine. Încercați Friptură Elvețiană La Cuptor Cu Cartofi, Friptură Elvețiană La Cuptor, și Friptura elvețiană a lui Karen (aragaz, oală sau cuptor) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.în vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), aranjați carnea de vită într-un singur strat. Se acoperă cu morcovi și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mediu, amestecați roșiile și sosul; lingură peste carne de vită și legume. Acoperiți cu folie; coaceți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
În cratița de 3 litri, faceți cartofii conform instrucțiunilor de pe pungă folosind apă, lapte și unt. Se amestecă oul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Scoateți vasul de copt din cuptor. Descoperi; lingură amestec de cartofi peste amestec de carne fierbinte. Reveniți la cuptor; coaceți neacoperit cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când cartofii sunt pregătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.