Friptură elvețiană din Indiana

Friptură elvețiană din Indiana
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 35 de minute de petrecut în bucătărie, Indiana Swiss Steak ar putea fi o rețetă uimitoare fără lactate de încercat. Acest fel principal are 362 de calorii , 33 g de proteine și 7 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 1,25 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, sare, apă și ketchup. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 67% , care este solid. Încercați fulgi de ovăz elvețian rece , șuncă la grătar și sandviș elvețian și șuncă și panini elvețian cu ciuperci și varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați carnea de vită, câteva bucăți o dată și agitați pentru a se acoperi. Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de vită în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Combinați ceapa, morcovul, apa, țelina, ardeiul verde, ketchup-ul, sosul picante și oțetul; se toarnă peste carnea de vită. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 60-75 de minute sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sos Picant Sau Salsa1 Cană De Sos Picant Sau Salsa
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Serviți cu paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista