Friptură Elvețiană cu aragaz lent cu sos Chipotle Chile

Friptură Elvețiană cu aragaz lent cu sos Chipotle Chile
Friptura elvețiană cu aragaz lent cu sos Chipotle Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 185 calorii, 28G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, ardei iute chipotle în sos adobo, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent, Aragaz Lent Cu Friptură Elvețiană, și Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți supa în aragaz lent de 4 până la 5 litri. Se acoperă cu friptură rotundă de vită, tăind în bucăți, dacă este necesar, pentru a se așeza într-un singur strat. Într-un castron mic, combinați zahărul brun, ketchup-ul, ardeii iute și usturoiul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Friptură RotundăFriptură Rotundă
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
Carne De VităCarne De Vită
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Se întinde peste carne de vită. Se acoperă cu roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Carne De VităCarne De Vită
3
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 8 până la 9 ore.
4
Cu aproximativ 10 minute înainte de servire, adăugați ardei gras. Acoperiți; gătiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
5
Pentru a servi, scoateți carnea de vită din aragazul lent; așezați pe tabla de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Aragaz LentAragaz Lent
6
Tăiați în bucăți de dimensiuni de servire.
7
Serviți carnea de vită cu sos de la Slow cooker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista