Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent

Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura elvețiană cu aragaz lent. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 594 calorii, 43G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 4,24 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, amestec de sos brun, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent, Aragaz Lent Cu Friptură Elvețiană, și Friptură Elvețiană Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri. Aranjați carnea de vită peceapa, suprapusă pentru a se potrivi dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Presărați amestecul de sos (uscat) peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
3
Se toarnă suc de legume peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LegumeSuc De Legume
4
Așezați țelina deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
5
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
6
Aproximativ 15 minute înainte de servire, gătiți fidea conform indicațiilorpachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
7
Serviți sosul, legumele și carnea de vită peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PastePaste
SosSos
Carne De VităCarne De Vită

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista