Friptura elvețiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 469 calorii, 45g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 1.96 pe portie. Este perfect pentru valentin zi. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, bulion de vită, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 63 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Friptură Elvețiană Ușoară: O Friptură Cubică Consistentă, Friptură Elvețiană, și Friptură Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați carnea cu bobul în felii groase de 1/2 inci și condimentați pe ambele părți cu sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Apă Pentru A Permite
3
Așezați făina într-o tigaie. Dragați bucățile de carne de pe ambele părți în amestecul de făină. Tenderize carnea folosind un dispozitiv de ace, până când fiecare felie este 1/4-inch grosime. Dragați feliile de pe ambele părți încă o dată și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4
Adăugați suficiente picături de slănină sau ulei vegetal pentru a acoperi doar fundul unui cuptor olandez de 4 până la 5 litri setat la foc mediu-mare. Odată ce uleiul începe să strălucească, adăugați fripturile în tigaie, având grijă să nu se supraaglomereze. Gatiti pana se rumenesc pe ambele parti, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Subţire-
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, Opțional
5
Scoateți fripturile pe o farfurie și repetați până când toate fripturile s-au rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Scoateți ultimele fripturi din oală și adăugați ceapa, usturoiul și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Se sotează timp de 1 până la 2 minute.
8
Adăugați pasta de roșii și amestecați pentru a combina. Apoi adăugați roșiile, ardeiul, oregano, sosul Worcestershire și bulionul de vită și amestecați pentru a combina. Întoarceți carnea în oală, scufundând-o în lichid. Acoperiți vasul și puneți-l în cuptor pe suportul din mijloc. Gatiti timp de 1 1/2 pana la 2 ore sau pana cand carnea este frageda si se destrama.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe