Friptură de șuncă cu sos Chipotle-muștar
Friptura de șuncă cu sos Chipotle-muștar este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 5 și costă 1,7 USD pe porție. O porție conține 357 calorii, 23g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați piper chipotle în sos adobo, friptură de șuncă, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Mr. Smoky ' s Chipotle-sos fierbinte de muștar, Glisoare Superfood Meatloaf cu sos de muștar Chipotle + cadou, și Filet de porc frecat cu cacao cu sos de muștar Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați șunca pe o parte pentru a preveni ondularea. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Într-o tigaie suficient de mare pentru a ține șuncă plată, ulei cald la foc mediu-mare.
Adăugați șuncă și gătiți până se rumenesc ușor și se încălzește, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Combinați muștarul, maioneza, chipotle și oțetul într-un castron mic.
Se amestecă bine. Se condimentează cu sare și piper.
Serviți șunca caldă cu sos pe lateral.