Friptură De Vânat

Friptură De Vânat
Friptura de vânat este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 272 calorii, 41G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $ 7.96 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praf de ceapă, căței de usturoi, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Friptură De Vânat, Friptură De Vânat, și Carne De Vânat Deconstruită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați 10 fante adânci în friptură; așezați un cățel de usturoi în fiecare fantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2
Combinați rozmarinul, 1 linguriță praf de ceapă, praf de usturoi și cimbru; frecați întreaga friptură. Capac; frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
UmărUmăr
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Adăugați 1/2 în. de apă într-o tigaie de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Așezați friptura, morcovii și ceapa în tigaie. Se acoperă și se coace la 325 de ore timp de 2-1/2 până la 3 ore sau carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Îndepărtați carnea și legumele într-un platou de servire; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Strecurați picăturile într-o cană de măsurare. Într-o cratiță mare, combinați 3 căni de picături, bulion, sos rumenit și pudră de ceapă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele
UmărUmăr
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; amestecați în picături. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Se servește cu friptură.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista