Friptură de vită și Rucola Crostini cu gust de ardei roșu-măsline
Roast Beef și Arugula Crostini cu gust de ardei roșu de măsline ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 67 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână rucola pentru bebeluși, baghetă diagonală groasă, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Încercați Friptură de vită și Rucola Crostini cu gust de ardei roșu-măsline, Friptură de vită și Rucola Crostini cu gust de ardei roșu-măsline, și Sandviș Pumpernickel de vită prăjită cu ardei roșu prăjit, rucola și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă ardei roșii, măsline, cimbru și oțet într-un castron mic pentru a savura. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.) Rezervați 2 linguri de brânză de capră pentru garnitură.
Întindeți brânza de capră rămasă pe felii de baghetă prăjite. Împărțiți rucola între pâine prăjită. Îndoiți feliile de friptură de vită pentru a se potrivi toasturilor; așezați deasupra rucola.
Presărați ușor feliile de vită cu sare și piper. Completați fiecare cu 1/3 linguriță de brânză de capră rezervată și o bucată mică de gust. Aranjați crostini pe platou și serviți.