Friptură de vită și roșii Fajitas
Friptură de vită și roșii Fajitas ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 598 calorii. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ardei grași, ardei cayenne, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 87%. Încercați Fajitas cu friptură de vită, Friptură de vită cu sos de roșii-vin, și Friptură De Vită Și Roșii Sandwich Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din carne.
Tăiați carnea în bucăți de 2 inci.
Așezați ceapa tocată într - un aragaz lent de 4 până la 5 litri. Sus cu carne.
Combinați cele 1 conserve de roșii înăbușite, ardeii verzi, usturoiul, chimenul, oregano și ardeiul cayenne într-un bol mediu.
Se toarnă peste carne în aragaz lent. Acoperiți și gătiți la scăzut timp de 10 până la 12 ore sau la mare timp de 5 până la 6 ore.
Folosind clești sau o lingură pliată, transferați carnea într-un castron mare. Folosiți două furci pentru a îndepărta carnea în bucăți grosiere. Dacă doriți, stropiți carnea cu puțin lichid de gătit pentru a umezi (aruncați lichidul rămas). Acoperiți pentru a vă încălzi.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ardei grași și pene de ceapă. Gatiti si amestecati timp de 4 pana la 5 minute sau pana cand se inmoaie si incepe sa se rumeneasca. Se amestecă restul de roșii înăbușite; se încălzește.
Lingurați aproximativ 1/2 cană de carne** și 1/2 cană de amestec de piper pe o parte a fiecărei tortilla încălzite. Îndoiți tortilla în jumătate peste umplutură. Se acoperă cu smântână, guacamole și salsa.
Se servește cu pene de var.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.