Friptură de vită și roșii Fajitas

Friptură de vită și roșii Fajitas
Friptură de vită și roșii Fajitas ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 598 calorii. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ardei grași, ardei cayenne, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 87%. Încercați Fajitas cu friptură de vită, Friptură de vită cu sos de roșii-vin, și Friptură De Vită Și Roșii Sandwich Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
2
Tăiați carnea în bucăți de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
3
Așezați ceapa tocată într - un aragaz lent de 4 până la 5 litri. Sus cu carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Combinați cele 1 conserve de roșii înăbușite, ardeii verzi, usturoiul, chimenul, oregano și ardeiul cayenne într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
Ardei IuteArdei Iute
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă peste carne în aragaz lent. Acoperiți și gătiți la scăzut timp de 10 până la 12 ore sau la mare timp de 5 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
6
Folosind clești sau o lingură pliată, transferați carnea într-un castron mare. Folosiți două furci pentru a îndepărta carnea în bucăți grosiere. Dacă doriți, stropiți carnea cu puțin lichid de gătit pentru a umezi (aruncați lichidul rămas). Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
CleșteClește
BolBol
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ardei grași și pene de ceapă. Gatiti si amestecati timp de 4 pana la 5 minute sau pana cand se inmoaie si incepe sa se rumeneasca. Se amestecă restul de roșii înăbușite; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
9
Lingurați aproximativ 1/2 cană de carne** și 1/2 cană de amestec de piper pe o parte a fiecărei tortilla încălzite. Îndoiți tortilla în jumătate peste umplutură. Se acoperă cu smântână, guacamole și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
GuacamolGuacamol
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
PiperPiper
Dientes De AjoDientes De Ajo
CarneCarne
10
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista