Friptură de vită și brânză la grătar cu două Chile pe rulouri de ceapă
Această rețetă servește 25. O porție conține 96 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei iute chipotle, ardei iute blând, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură De Vită Brânză La Grătar, Friptură de vită afumată gouda brânză la grătar, și Sandvișuri cu carne de vită prăjită la grătar, pere și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă maioneza și chipotles și se lasă deoparte.
Preîncălziți o presă panini * la 350 (foc mediu).
Periați exteriorul rulourilor cu ulei. Rulouri despicate.
Întindeți jumătățile de jos cu 1 1/2 linguriță. chipotle mayo fiecare, apoi top fiecare cu 2 felii de brânză; 2 sau 3 felii friptură de vită; 1 chile, deschis plat; și 2 mai multe felii de brânză.
Întindeți jumătățile superioare de rulouri cu 1 1/2 linguriță. chipotle mayo fiecare și locul pe vârfurile de sandwich-uri. Sandvișuri la grătar 2 la un moment dat până când sunt crocante și clocotite, 3 până la 4 minute. Repetați cu restul de 2 sandvișuri.
Lăsați sandvișurile să se răcească ușor, apoi feliați cu un cuțit zimțat și serviți.
*Dacă nu aveți o presă panini, folosiți două tigăi pentru a obține același efect: gătiți sandvișurile într-o tigaie sau o tigaie din fontă și cântăriți-le cu o tigaie încălzită din fontă.