Friptură de vită în stil casnic

Friptură de vită în stil casnic
Friptura de vită în stil casnic este o rețetă fără gluten cu 30 de porții. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 40 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 331 de calorii . Pentru 2,66 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este oferită de Taste of Home. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Mergeți la magazin și cumpărați unt, sos de vită, supă cremă de țelină condensată și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Merge bine ca fel principal. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 72% . Acest scor este bun. Rețete similare sunt Friptură de mușchi de vită maturată uscat, făcută în casă, cu cartofi prăjiți cu brânză , Nu pleca de acasă fără ea: Carne de vită uscată de casă de luat în următoarea drumeție și Mic dejun rustic: Omletă de tofu și legume cu cartofi prăjiți .

Instrucțiuni

1
Puneți friptura într-o tavă mare de copt, cu grăsimea în sus. Într-un bol mic, combinați supa, sosul, apa, sosul Worcestershire și sosul de soia; turnați peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Presărați cu condimente. Aranjați feliile de ceapă peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Așezați fâșiile de bacon în diagonală peste ceapă. Ungeți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Coaceți, fără capac, la 160°C timp de 2 ore și jumătate până la 3 ore și jumătate sau până când carnea atinge gradul de coacere dorit (pentru o carne mediu-rare, un termometru pentru carne ar trebui să indice 64°C; mediu, 71°C; bine făcută, 77°C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Lăsați să stea 15 minute înainte de a felia.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții30
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista