Friptură de vită în picioare
Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 12 și costă 19 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 40 de calorii. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, usturoi, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Friptură De Coastă Rulată De Vită În Picioare, Dijon și friptură de coastă de vită în picioare cu crustă de ierburi, și Friptură De Coastă În Picioare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Într-un castron mic, amestecați muștarul cu usturoiul, cimbru, piper și 2 lingurițe de sare kosher.
Bateți uleiul de măsline.
Puneți carnea, cu osul în jos, într-o tigaie și condimentați-o ușor cu sare. Prăjiți carnea în treimea inferioară a cuptorului timp de 20 de minute.
Scoateți carnea din cuptor și reduceți temperatura la 35
Periați stratul de muștar pe toată partea superioară și pe părțile laterale ale cărnii și prăjiți-l timp de aproximativ 1 1/2 ore mai mult, rotind tigaia de prăjire de 2 sau 3 ori pentru o rumenire uniformă. Carnea se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul fripturii la cea mai groasă parte înregistrează 120 (pentru mediu rar).
Transferați friptura pe o placă de sculptură, acoperiți-o ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 20 până la 30 de minute.
Puneți friptura pe o parte și rulați un cuțit lung și ascuțit între oase și carne; scoateți oasele și puneți-le deoparte. Întoarceți friptura cu partea dreaptă în sus. Sculptați friptura de 1/4 până la 1/2 inch grosime și transferați feliile pe farfurii încălzite.
Se toarnă orice suc de sculptură peste carne și se servește imediat. Pentru carnivorele care roade oasele, tăiați între oasele coastei și treceți-le pe o farfurie.