Friptură de vită în picioare

Friptură de vită în picioare
Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 12 și costă 19 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 40 de calorii. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, usturoi, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Friptură De Coastă Rulată De Vită În Picioare, Dijon și friptură de coastă de vită în picioare cu crustă de ierburi, și Friptură De Coastă În Picioare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mic, amestecați muștarul cu usturoiul, cimbru, piper și 2 lingurițe de sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Bateți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Puneți carnea, cu osul în jos, într-o tigaie și condimentați-o ușor cu sare. Prăjiți carnea în treimea inferioară a cuptorului timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți carnea din cuptor și reduceți temperatura la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Periați stratul de muștar pe toată partea superioară și pe părțile laterale ale cărnii și prăjiți-l timp de aproximativ 1 1/2 ore mai mult, rotind tigaia de prăjire de 2 sau 3 ori pentru o rumenire uniformă. Carnea se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul fripturii la cea mai groasă parte înregistrează 120 (pentru mediu rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Transferați friptura pe o placă de sculptură, acoperiți-o ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 20 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Puneți friptura pe o parte și rulați un cuțit lung și ascuțit între oase și carne; scoateți oasele și puneți-le deoparte. Întoarceți friptura cu partea dreaptă în sus. Sculptați friptura de 1/4 până la 1/2 inch grosime și transferați feliile pe farfurii încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Se toarnă orice suc de sculptură peste carne și se servește imediat. Pentru carnivorele care roade oasele, tăiați între oasele coastei și treceți-le pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista