Friptură de vită prăjită cu maioneză de busuioc-Curry

Friptură de vită prăjită cu maioneză de busuioc-Curry
Nevoie de un curs principal fără gluten? Filetul de vită prăjit cu maioneză de busuioc-Curry ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 836 calorii, 37g de proteine, și 75g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 6,24 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți frunze de busuioc, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați File prăjit lent de carne de vită și busuioc parmezan maioneza, Prăjiți sandvișuri de vită cu maioneză de lămâie-busuioc și ceapă roșie prăjită, și Sandwich-Uri De Carne De Vită Cu Maioneză Din Plante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru carnea de vită: aranjați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o foaie de copt grea cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 InchPanceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un mortar și pistil, sau râșniță de condimente, măcinați fin semințele de chimen și semințele de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Încălziți o tigaie mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați condimentele și gătiți câteva secunde până când sunt aromate și prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
5
Puneți condimentele într-un castron mic. Se toacă usturoiul pe o tăietură și se presară cu 1/4 linguriță de sare. Ținând cuțitul unui bucătar la un unghi de 45 de grade, răzuiți usturoiul și sarea împreună pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Chefs CuțitChefs Cuțit
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați pasta de usturoi în castron cu condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați restul de 2 lingurițe de sare, piper negru și ulei și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
8
Puneți carnea pe foaia de copt pregătită și frecați cu amestecul de condimente. Prăjiți timp de 35 până la 40 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 125 de grade F, pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Scoateți din cuptor și transferați carnea pe o tăietură. Acoperiți carnea ușor cu folie și lăsați să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Pentru maioneză: într-un castron mic, bateți împreună maioneza, brânza mascarpone, busuiocul, pudra de curry și ardeiul până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Pentru a servi: feliați carnea în felii groase de 1/4 inci și aranjați pe un platou. Puneți amestecul de maioneză într-un bol mic de servire și serviți alături de carnea feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În1 h, 8 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista