Friptură de vită prăjită cu maioneză de busuioc-Curry
Nevoie de un curs principal fără gluten? Filetul de vită prăjit cu maioneză de busuioc-Curry ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 836 calorii, 37g de proteine, și 75g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 6,24 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți frunze de busuioc, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați File prăjit lent de carne de vită și busuioc parmezan maioneza, Prăjiți sandvișuri de vită cu maioneză de lămâie-busuioc și ceapă roșie prăjită, și Sandwich-Uri De Carne De Vită Cu Maioneză Din Plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru carnea de vită: aranjați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o foaie de copt grea cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Într-un mortar și pistil, sau râșniță de condimente, măcinați fin semințele de chimen și semințele de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
3
Încălziți o tigaie mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Adăugați condimentele și gătiți câteva secunde până când sunt aromate și prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
5
Puneți condimentele într-un castron mic. Se toacă usturoiul pe o tăietură și se presară cu 1/4 linguriță de sare. Ținând cuțitul unui bucătar la un unghi de 45 de grade, răzuiți usturoiul și sarea împreună pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Chefs Cuțit
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați pasta de usturoi în castron cu condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați restul de 2 lingurițe de sare, piper negru și ulei și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Puneți carnea pe foaia de copt pregătită și frecați cu amestecul de condimente. Prăjiți timp de 35 până la 40 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 125 de grade F, pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Sos Iute Cu Ulei De Susan
9
Scoateți din cuptor și transferați carnea pe o tăietură. Acoperiți carnea ușor cu folie și lăsați să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
10
Pentru maioneză: într-un castron mic, bateți împreună maioneza, brânza mascarpone, busuiocul, pudra de curry și ardeiul până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
11
Pentru a servi: feliați carnea în felii groase de 1/4 inci și aranjați pe un platou. Puneți amestecul de maioneză într-un bol mic de servire și serviți alături de carnea feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch