Friptură de vită pe Weck
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită pe Weck. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 722 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 5.44 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați apă, hrean, sare grosieră și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Vită Pe Weck, Carne de vită Crockpot pe glisoare Weck #SundaySupper, și Friptură De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați părți egale sare grosieră și semințe întregi de chimen. A se păstra în borcan curat.
Încălziți 1 cană de apă la fierbere. Se dizolvă amidonul de porumb în 1/2 cană de apă caldă și se adaugă în apă fiartă. Reveniți la fierbere și îngroșați până când acoperă o lingură. Se răcește și se păstrează la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pentru a face rulouri kummelweck, luați 12 rulouri și așezați pe foaia de copt.
Ungeți partea superioară a rulourilor cu soluție de amidon de porumb și presărați cu amestec de semințe.
Se introduce la cuptor timp de 4 minute sau până se usucă kummelweck.
Încălziți au jus în cratiță până la fierbere. Dip feliat friptură de vită în jus au fierbinte și locul pe rola kummelweck tăiat. Se acoperă cu o păpușă de hrean și se înmoaie partea superioară a ruloului în au jus.