Friptură de vită Panini cu ceapă eșalotă caramelizate și Roquefort
Friptură de vită Panini cu eșalotă caramelizate și Roquefort ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 509 calorii. Pentru $ 3.29 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare și piper, muștar dijon, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Încercați Pui Prăjit Cu Șalotă Caramelizată, File De Vită La Grătar Cu Șalotă Caramelizată, și Panini de vită Corned cu ceapă Guinness caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă șalotele feliate; gătiți și amestecați până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 10 minute. Condimentează după gust cu sare și piper negru. Pune deoparte.
Preîncălziți o presă panini conform instrucțiunilor producătorului.
Întindeți părțile tăiate ale baghetelor cu muștar Dijon, apoi presărați uniform cu brânză Roquefort. Împărțiți carnea de vită prăjită între bucățile de jos, apoi întindeți șalotele peste carnea de vită prăjită. Sus cu piesele de sus.
Tăiați fiecare baghetă în două sau trei bucăți pentru a se potrivi mașinii dvs.
Grătați sandvișurile pe presa preîncălzită până când pâinea este aurie și crocantă, iar brânza s-a topit, aproximativ 4 minute. În timp ce sandvișurile se gătesc, bateți smântâna grea până la vârfurile moi într-un bol metalic. Se amestecă hreanul și se condimentează cu sare și piper alb după gust.
Când este gata, tăiați fiecare sandwich în jumătate și serviți cu cremă de hrean.