Friptură De Vită Maghiară Cu Aragaz Lent

Friptura de carne de vită maghiară cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 668 calorii, 51G de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, boia de ardei, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Tocană De Vită Maghiară Cu Aragaz Lent, și Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă este necesar, tăiați friptura de vită în 2 sau 3 bucăți mari.
Puneți carnea de vită în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri. Se acoperă cu ceapă.
În cupa de măsurare, combinați bulionul, sosul de chili, boia de ardei, amestecul de usturoi-piper, sarea și semințele de chimen; se amestecă bine.
Se toarnă peste carne de vită și ceapă.
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 7 până la 8 ore.
Cu aproximativ 20 de minute înainte de servire, gătiți tăiței de ou la coacerea dorită, conform instrucțiunilor de pe pachet.
Scoateți carnea de vită din aragazul lent; acoperiți pentru a vă încălzi. Se amestecă smântâna în lichid în aragaz lent până se amestecă. Creșteți setarea căldurii la mare; acoperiți și gătiți încă 5 minute sau până la consistența dorită.
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii.
Serviți carnea de vită cu amestec de sos peste tăiței.
Garnisiți fiecare porție cu lingură de smântână; se presara cu patrunjel.