Friptură De Vită Italiană

Carnea de vită italiană este o fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 571 calorii, 64G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oregano, ceapă granulată, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich-Uri Calde Italiene Friptură De Vită, Friptură De Vită Italiană Pepperoncini, și Sandvișuri Italiene Cu Friptură De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Combinați toate ingredientele de condimente într-un borcan mediu.
Tăiați toată grăsimea din carnea de vită. (Mănânc garniturile), dar le puteți tăia în bucăți de mărimea mușcăturii și aranja pe fundul unei tigaie de prăjire.
Presărați garniturile cu o parte din amestecul de condimente.
Puneți carnea de vită prăjită deasupra garniturilor și acoperiți bine carnea de vită cu mai mult amestec de condimente.
Stropiți uleiul de măsline deasupra fripturii și bateți uleiul peste condimente.
Puneți tigaia în cuptorul preîncălzit pe cel mai mic suport și prăjiți aproximativ 1 1/2 până la 2 ore, neacoperite, până când temperatura internă înregistrează *130 grade F pe un termometru citit instantaneu.
Scoateți din cuptor la o placă de tăiere și lăsați să se odihnească aproximativ 20 până la 30 de minute înainte de sculptură. Această friptură poate fi folosită pentru sandvișuri, tăiate subțire sau tăiate gros și servite cu sos de vită, dacă se dorește.