Friptură De Vită De Orice Noapte

Friptură De Vită De Orice Noapte
Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 55 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 51 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptură rotundă cu ochi de vită, frunze de rozmarin, hrean și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Duminică Seara Friptură De Pui & Cina De Familie, Tocană De Vită De Noapte Rece, și Friptură De Vită.

Instrucțiuni

1
Scorați carnea făcând tăieturi superficiale încrucișate pe suprafață; așezați în tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se amestecă ingredientele rămase; se toarnă peste carne. Dați la frigider 1 oră pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Coaceți carnea, neacoperită, 1-1/4 până la 1-1 / 2 ore sau până la 66°, ungând ocazional cu sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți carnea din cuptor; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Lăsați să stea 15 min. sau până la coacere medie (160F) înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții55
Scor De Sănătate3
Revista