Friptură de vită cu sos picant de roșii de pătrunjel

Friptura de vită cu sos picant de roșii de pătrunjel este o fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 510 calorii. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de căței de usturoi, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Placki maghiari (clătite de cartofi cu sos picant de roșii-vită), Platou de friptură de vită cu sos de ardei iute, nuci de pin și pătrunjel, și Gatiti cartea: 'somon fript cu fenicul, patrunjel si rosii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face friptura de vită, Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Condimentează carnea de vită cu sare și piper. Condimentează roșiile cu sare, piper și ierburi de Provence.
Puneți o tigaie medie, grea sau cuptor olandez la foc mare.
Încălziți uleiul de măsline. Căutați carnea de vită la foc mare pe toate părțile. Opriți căldura.
Așezați roșiile condimentate în jurul cărnii de vită și puneți tigaia în cuptor. Prăjiți până când un termometru pentru carne citește 130 de grade F. pentru mediu rar, 135 pentru mediu, aproximativ 30 până la 40 de minute. Scoateți friptura din cuptor, cortați ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 până la 15 minute. Temperatura internă a cărnii ar trebui să crească cu 5 grade F Mai mult și sucurile se vor redistribui în friptură.
Pentru a face sosul, așezați pătrunjelul și usturoiul într-un robot de bucătărie și pulsați până când pătrunjelul este tocat fin.
Adăugați fulgii de ardei roșu, sarea, oțetul de vin roșu și roșiile prăjite din tigaia de vită și procesați până la piure.
Adăugați uleiul de măsline într-un flux constant cu mașina în funcțiune.
Pentru a servi, feliați friptura și așezați-o pe un platou de servire.
Stropiți puțin sos peste carne.
Serviți sosul rămas într-un castron mic alături.