Friptură de vită cu sos de hrean

Friptură de vită cu sos de hrean
Această rețetă servește 35 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați un.1. sos original, frișcă, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Friptură De Vită Cu Sos De Hrean, Crock Pot friptură de vită și sos de hrean, și Grissini De Vită Prăjită Cu Sos De Hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Bateți frisca cu mixerul la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se amestecă sosul de friptură, ceapa și hreanul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Sos De FripturăSos De Friptură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați frisca; se amestecă ușor până se omogenizează bine. Acoperă. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
5
Așezați carnea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Coaceți 45 min. la 1 oră 15 min. sau până când se termină (160F).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Tăiați carnea în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Se servește cu sos de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții35
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista