Friptură de vită cu sos de hrean
Această rețetă servește 35 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați un.1. sos original, frișcă, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Friptură De Vită Cu Sos De Hrean, Crock Pot friptură de vită și sos de hrean, și Grissini De Vită Prăjită Cu Sos De Hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Bateți frisca cu mixerul la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Se amestecă sosul de friptură, ceapa și hreanul într-un castron mediu.
Adăugați frisca; se amestecă ușor până se omogenizează bine. Acoperă. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Așezați carnea în tigaie.
Coaceți 45 min. la 1 oră 15 min. sau până când se termină (160F).
Tăiați carnea în felii subțiri.
Se servește cu sos de hrean.